Torták

Cukrászdánkban lehetősége van egyedi és formatorták elkészíttetésére esküvőre, születésnapra és minden más egyedi alkalomra. Tekintse meg kínálatainkat!

Esküvői torták

Egy esküvő mindenki életében nagy szerepet kap, amikor mindent tökéletesre szeretne. Miért is lenne ez más az esküvői tortával. Személyes konzultáció alatt megbeszéljük, hogy erre a jeles napra milyen tortát képzeltek el és ezt meg is valósítjuk.

Szeretne ötletet meríteni akkor kattintson a tovább gomra és nézze meg képeinket.

Alkalmi torták

Születésnapokra, névnapokra, ballagásra és sok más ünnepi alkalomra elkészítjük tortáját, ha szereti a dizájnos, egyedi tortákat mi elkészítjük önöknek. Hozza be hozzánk képen milyen tortát képzelt el vagy válassza ki helyszínen torta albumunkból.

Ötletet szeretne meríteni tortájához, akkor kattintson a tovább gomra és tekintse meg alkalmi torta képeinket.

Forma torták

Forma torta vagy más néven figurális torta nagyon népszerű. A gyerekek és a flenőttek is imádják, hiszen mindenkinek van kedvenc játéka, állata, mesefigurája. Felnőtteknél legyen ez hobbi, foglalkozás, sport vagy bármilyen vicces ötlethez kapcsolódó forma torta.

Önnek csak be kell hozni a mintát, egy kedvenc figuráját, plüss állatát, kis autóját, ha ötletet szeretne meríteni kattintson a tovább gombra és nézze meg további figurás tortáinkat.

Alap torták

Cukrászdánk is szereti a régi megszokott ízű és formájú tortákat, ha valaki nem akarja túlbonyolítani és a klasszikus ízek kedvelője, akkor neki ajánljuk alap tortáinkat. Csokoládé, oroszkrém, lúdláb, sacher…

Klasszikus tortáink széles választékával várjuk kedves vendégeinket.
Tovább gombra kattintva megtekintheti alap torta képeinket.